Kinda Kanal

Välkommen till 2019-års Kinda kanalsäsong!

 

Vi hoppas att ni har möjlighet att sprida denna information till era medlemmar i båtklubben både via digitala kanaler och via anslagstavlor och liknande. Vi hoppas och tror att många av era medlemmar vill ta chansen att uppleva Kinda kanal i sommar. Några av årets nyheter som underlättar båtlivet på Kinda kanal är:

 

Kvällsöppet i Brokind

Vi erbjuder kvällsöppet torsdagar i juli vid Brokinds sluss och sjömack. Se bifogad fil. (Vi skickar med olika varianter som är anpassade till webb, sociala medier och fysiska utskrifter till anslagstavlor etc). Hjälp oss gärna att sprida denna info.

 

Båttransport
Vill du ha hjälp med båttransport? Landtransport av båtar, exempelvis från Horn/Hycklinge i Kinda kanals södra del till Gamleby med access till skärgården erbjuds av bland annat:  
Göranssons Åkeri: 0702-63 42 26, susann@garpek.se. Ta chansen att uppleva Blå Triangeln i sommar. Göta kanal (Mem-Norsholm)-Hela Kinda Kanal-Båttransport från Horn/Hycklinge till Gamleby med access till skärgården.

 

Digitalt sjökort
Numera finns digitala sjökort för Kinda kanal. Men var fortsatt observanta på utprickning och sjömärken. Ibland stämmer inte den digitala världen överens med verkligheten.


Praktisk info

Vi bifogar även en sida med praktisk information för Kinda kanal. Besök gärna kindakanal.se för ytterligare info.

 

Vi ser fram emot att höra ifrån er om ni har tankar och funderingar. Varmt välkomna till Kinda kanal!

 

Med vänlig hälsning,

Karin Nybrolin
VD AB Kinda Kanal